Top Factoring a finalizat evaluarea performantelor angajatilor folosind ITEX 440

Top Factoring a finalizat evaluarea performantelor angajatilor folosind ITEX 440

Compania de servicii financiare Top Factoring a finalizat evaluarea performantelor angajatilor folosind aplicatia ITEX 440. Evaluarea a vizat ultimul trimestru al anului 2009 si a avut in vedere stabilirea competentelor si abilitatilor profesionale, a comportamentelor specifice, a motivatiei si adeziunii fata de companie a angajatilor sai, la toate nivelele ierarhice si functionale.

Obiectivul evaluarii a fost acela de a asigura un capital uman performant, capabil sa genereze un randament ridicat al activitatii profesionale, in vederea garantarii unor servicii de inalta calitate furnizate catre clientii Top Factoring.

„Dorim sa le oferim clientilor nostri accesul la cele mai bune servicii. Pe langa investitiile in sistemul informatic si procedurizarea extrem de stricta a activitatii, vrem sa ii asiguram totodata ca performantele angajatilor nostri se ridica la nivelul lor de asteptari”, precizeaza Catalin Neagu, Director General Top Factoring.

Au fost supusi evaluarii toti angajatii companiei. Colectia de indicatori ai performantei a cuprins aproximativ 100 de itemi, iar evaluarea a decurs sub forma unui feedback multisursa, luandu-se in considerarea atat autoevaluarea cat si evaluarea sefului direct, a colegilor aflati in acelasi departament si linie ierarhica, precum si cea a unor colegi din alte departamente, tinandu-se cont de logica interactiunilor profesionale.

„Pentru ca a fost vorba despre o implementare „ITEX 440 You and Us” am fost implicati in toate fazele proiectului, incluzand aici designul chestionarului de evaluare, stabilirea relatiilor evaluatori – evaluati si intreaga administrare a aplicatiei. A fost un proiect provocator tocmai prin faptul ca Top Factoring dispune de o cultura organizationala aparte in peisajul companiilor romanesti, fiind o companie democratica, in care angajatii se exprima liber, cultura care ar fi putut fi afectata daca acest proces nu s-ar fi fost desfasurat in mod optim”, precizeaza Valentina Neacsu, General Manager ITEX.

Datorita mediului de lucru placut si al stilului de management din cadrul Top Factoring, proiectul de evaluare a decurs in mod optim, generand rezultate relevante.

Despre Top Factoring:

Top Factoring este unul din principalii trei jucatori de pe piata autohtona de servicii financiare, cu o cota de piata de 17% . Avantajul sau competitiv consta in asigurarea unui management inteligent al creantelor neincasate, prin colectarea corecta a debitelor, atat in piata B2C cat si B2B.

Despre ITEX si ITEX 440:

ITEX este o firma de recrutare, consultanta si software HR. Misiunea sa este aceea de a ajuta companiile in indeplinirea obiectivelor strategice pe care si le-au propus pe termen lung.

Cel mai recent produs ITEX este ITEX 440, un instrument performant de management si gestiune al procesului de evaluare a performantelor, nascut din nevoia exprimata de tot mai multi manageri: aceea de a-si cunoaste angajatii si modul in care acestia actioneaza din punct de vedere profesional.

Solutia functioneaza dupa principiul Software as a Service. ITEX 440 este asadar un tool web care nu implica costuri de insfrastructura. Datele sunt securizate si pot fi vizualizate oricand cu ajutorul unui browser web.