Seminar – Evaluarea performantelor angajatilor

Seminar – Evaluarea performantelor angajatilor

ITEX si Forum Media Publishing va invita la seminarul interactiv cu tema „Evaluarea performantelor angajatilor – noul cadru legal si practicile de personal”.

Modificarile aduse Codului Muncii au intrat in vigoare de la inceputul lunii mai. Poate cea mai disputata si dificil de implementat este cea privitoare la obligativitatea angajatorilor de a stabili obiective si criterii de performanta pentru angajati si de a implementa un sistem de evaluare a acestora.

Pentru a fi corect informat, dar si pentru a deprinde cunostinte esentiale in domeniul managementului performantei, ITEX si Forum Media Publishing va ofera acum posibilitatea de a participa la acest seminar interactiv.

Lector: Valentina Neacsu, Consultant HR, Managing Partner al ITEX.

Locatia: Cladirea Uzinexport, Piata Victoriei, Bucuresti.

Participarea la acest seminar va asigura:
-> Cunoasterea noului cadru legal al evaluarii de personal si modul corect de implementare al acestuia;
-> Informatii esentiale si sfaturi utile pentru implementarea unui sistem de evaluare al angajatilor in cadrul organizatiei proprii;
-> Exemple concrete si studii de caz pentru elaborarea obiectivelor de performanta si criteriilor de evaluare, utilizarea metodelor de evaluare potrivite, evitarea posibilelor greseli in realizarea evaluarilor;
-> Cunostinte uzuale in vederea respectarii practicii de personal dezirabile in acest caz (introducerea rezultatelor evaluarilor in dosarul de personal, importanta evaluarilor in planul de dezvoltare a angajatilor, in remunerarea bazata pe performanta sau in concedierea pentru necorespundere profesionala).

Puteti sa verificati agenda si sa va inscrieti aici.