ITEX lanseaza „Your HR Manager”

ITEX lanseaza  „Your HR Manager”

ITEX lanseaza  „Your HR Manager”, un pachet de servicii destinat in special intreprinderilor mici si mijlocii si celor care au pana in o suta de angajati, de externalizare a managementului resurselor umane.

Credem cu tarie ca a ignora resursele umane, reprezinta un factor nimicitor, mai ales in situatii sociale si economice incerte. Companiile sunt facute din si de oameni. La fel si strategiile. Imaginea firmei este dusa mai departe de cei care o reprezinta. Profitul este la randul sau generat de eficienta angajatilor. A-i  lasa in deriva, inseamna a-ti dori o catastrofa.

De aceea venim in intampinarea organizatiilor care au nevoie de interventii manageriale concrete in zona de resurse umane, dar nu vor sa faca angajari in acest departament.

Avantajele externalizarii functiei HR sunt evidente: reducerea costurilor prin asumarea exclusiva a celor directe si accesul la specialisti temeinic pregatiti, cu experienta capatata in numeroase proiecte de consultanta, capabili sa faca fata provocarilor intampinate si care au un grad mare de obiectivitate, nefiind implicati emotional.

Serviciile incluse in acest pachet sunt adaptabile in functie de specificul si nevoile organizationale si includ: stabilirea strategiei de resurse umane raportata la obiectivele organizationale propuse, managementul arhitecturii organizationale (realizarea organigramei si fiselor de post), managementul relatiei cu angajatii (stabilirea cailor si metodelor de comunicare, redactarea „Manualului angajatului” , consultanta in probleme punctuale), testarea satisfactiei angajatilor, managementul schimbarii si, poate cel mai important in acest context economic, managementul performantei.

Pentru mai multe detalii sau pentru asolicita oferta noastra concreta, nu ezitati sa ne contactati.