ITEX 440 va ajuta in drumul spre performanta!

ITEX 440 va ajuta in drumul spre performanta!

Azi s-a lansat ITEX 440!

Performantele economice ale unei companii sunt direct proportionale cu performantele oamenilor care o compun. Nu pot fi setate obiective noi, nu poate fi planificata in mod strategic activitatea, daca punctele forte si cele slabe ale angajatilor reprezinta o nebuloasa.

De aceea a aparut ITEX 440, un instrument managerial util si necesar, care va ajuta sa cunoasteti calitatea resurselor umane de care dispuneti, ce competente sau abilitati sunt insuficient dezvoltate, cat de bine sunt interiorizate valorile companiei si care sunt rezultatele obtinute de catre angajati, previzionand astfel viitoare realizari sau planuri de actiune.

Aplicatia functioneaza dupa principiul Software as a Services, modelul de baza fiind acela al unui feedback multisursa: fiecare angajat poate fi evaluat de catre mai multi evaluatori aflati in pozitii ierarhice si functionale diferite si chiar de el insusi sau de catre persoane aflate in exteriorul organizatiei (parteneri, clienti interni/ externi, furnizori).

ITEX 440 este structurat in doua mari zone functionale: zona de administrare a proiectelor de evaluare pe care o acceseaza administratorul aplicatiei si zona de administrare a evaluarilor dedicata angajatilor si evaluatorilor externi (clienti, parteneri, furnizori).

Fiind o aplicatie extrem de generoasa in functionalitati si usor de utilizat, ITEX 440 va permite sa administrati prin eforturi proprii procesele sau proiectele de evaluare din organizatia sau grupul pe care le conduceti.

In cazul in care nu detineti cunostintele necesare setarii unor indici de evaluare si alcatuirii unui chestionar, consultantii nostri va pun la dispozitie unul standard. Bazat pe o experienta practica bogata si structurat in patru sectiuni: competente, rezultate, adeziunea fata de companie si rezultate, chestionarul standard acopera o arie larga de indici de performanta, atat pentru pozitii manageriale cat si pentru pozitii de executie.

Pentru mai multe informatii privitoare la functionalitatile si modul de licentiere al aplicatiei ITEX 44o, vizitati site-ul: www.itex.ro si www.itex440.com .

ITEX este o firma de recrutare, consultanta si software HR fondata in Romania, in anul 2006. Portofoliul de clienti cuprinde companii cu notorietate precum TBI Leasing, TBI Credit, Novensys, UTI, Vendio, Bluespace, Top Factoring. In portofoliul de produse software al ITEX  se afla si MyRecruiter, o aplicatie de management al proiectelor de recrutare se selectie destinata atat departamentelor de recrutare din cadrul companiilor cat si agentiilor din acest domeniu.