Catre prieteni

Catre prieteni

Se implineste aproape o luna de cand a inceput anul scolar si probabil ca multi dintre voi stiti ce inseamna asta: un buget destul de generos pentru rechizitele necesare.

Sunt totusi copii care nu stiu cum e sa scrii pe un caiet nou cu un stilou nou. Sunt copii care desi sunt extrem de aproape de km 0 al Bucurestiului traiesc la limita existentei. Parintii acestora nu se pot intreba daca au rechizite pentru ca trebuie sa-si faca griji pentru nevoile de baza. Educatia lor, din pacate, este ultimul lucru care ii preocupa si nu din rea vointa ci dintr-o pura conjuctura nefasta care ii obliga sa munceasca pana la epuizare pentru a avea ce le pune pe masa.

Pentru acesti multi copii cineva care nu face parte din nici un ONG cu nume sonor, nu poate sa faca nici „press-releas-uri” care sa vuiasca, a lansat doar printre cunoscuti si prieteni o rugaminte: sa contribuie chiar si cu un caiet. Apeluri umanitare se fac in fiecare zi insa acesta este diferit pentru ca apeleaza doar la prietenie.

Deci, dragi prieteni, daca aveti caiete de orice tip, creioane, carioci, pixuri si orice ar putea intra la categoria de rechizite va rugam contactati-ne si noi vom avea grija ca ele sa ajunga la persoana ce le va imparti acelor copii. Vor fi adunate de oriunde din Bucuresti deci nu va presupune nici un efort din partea voastra. De asemenea persoana care a initiat strangerea de rechizite a tinut sa specifice ca nu se accepta bani si ca prefera ca persoanele care vor sa ajute sa mearga la o librarie pentru a cumpara cateva caiete.

Asteptam ajutorul vostru pe adresa de mail alexandra[arond]itex[punct]ro. Daca doriti mai multe informatii direct de la persoana respectiva scrieti tot pe mailul de mai sus si ea va va raspunde la orice intrebare.

UPDATE: Scoala care va beneficia de ajutorul vostru este SCOALA CU CLASELE I-VIII NR. 3 „ALEXANDRU DIMITRIE GHICA” CACIULATI, MOARA VLASIEI. Directorul institutiei, domnul Stefan Utoi, are deja in evidenta copiii cu probleme financiare.