Vax albina crema puca

Vax albina crema puca

S-a tot discutat despre feisliftu’ Romaniei prin Spania plina de capsuni si prin Italia plina de nazisti.

Buget: 9,5 milioane euro.

Il salut pe aceasta cale pe D-l Bulai, seful Agentiei pentru Strategii Guvernamentale, care mi-a fost profesor si pe care il respect enorm. Dar chiar dumnealui m-a invatat cum e cu impactul mesajelor publicitare. Adicatelea nea Mailat si criminala ceea cu umbrela pot fi combatute cu ii, colaci cu sare si peisaje mirifice? Nu prea cred. In memoria colectiva a italienilor, generata de campanii sustinute, zgomotoase si absolut neplatite ale presei, rromii = criminali, infractori. Ce vulcani noroiosi si ce cimitir vesel?!?

Eu as propune redirectionarea acelor fonduri spre EDUCATIE. Aflabetizarea, invatarea codului bunelor maniere, un minimum de valori insuflate (munca rulz, cinstea e marfa, respecta-ti aproapele nu-i scoate ochiul cu umbrela) ar face mult mai bine. Si cand zic redirectionare, nu zic contracte cu cine stie ce mare companie furnizoare de echipamente IT, zic strategii, zic reforma, zic conditii decente in scoli, zic instrumente decente de lucru, zic salarii care sa atraga in invatamant si altceva decat dinozauri. Nu faci mare lucru de banii ceia, dar poti incepe o treaba.

Pana una alta, poftiti la paine cu sare in Romania! Painea are cuie, sarea are E-uri, iar Mailat e mai celebru decat Vuia nu numai in Italia ci si in Romania. Si nu mai ziceti ca suntem saraci! Cine are de aruncat 9,5 milioane prin tari straine se cheama ca-i prisosesc rau banii.