Se lanseaza Jobjob.ro

Se lanseaza Jobjob.ro

Jobjob e in betabeta. In caz ca nu stiti despre ce este vorba in propozitie, Jobjob este un motormotor de cautarecautare prin piata muncii online autohtona.

O idee buna, desi e impotriva principiilor mele care sustin ca o cariera de succes trebuie cautata activ. Adicatelea mi se pare un fel de „muieti is posmagii?”, dar asta este, revolutia tehnologica ne impinge sa gasim alte cai de a-i incerca pe candidati atat cat sade bine intr-un proces de selectie. Oricum, in cazul in care va intereseaza rezultatele cautarii, veti fi redirectati catre sursa cu pricina, asa ca nu va bucurati prematur!

Altminteri ce sa zic, sursele de acolo sunt inca de la inceput foarte relevante, cautarea se face usor, filtrele sunt vizibile si usor de utilizat. Din nou am o problema cu monetizarea (asta e, sunt un om… econom!), adicatelea ma asteptam ca despre bani sa se vorbeasca dupa betabeta si dupa ce apar niste statistici clare privitoare la trafic si demografie. Dar, repet, aveti de-a face cu Hagi Tudose al recrutarii care taie adesea coada pisicii. Sau pisica.

Eu mi-am cautat jobjobul. Din pacate soarta mi-e potrivnica! Incercati si voi.