Recomandari si noutati

Recomandari si noutati

La inceputul lunii noiembrie HR Club a lansat  cea de-a doua editie a Manualului de bune practici in resurse umane. Manualul cuprinde 22 de studii de caz grupate pe sase sectiuni: recrutare si selectie, compensatii si beneficii, managementul performantei, formare si dezvoltare profesionala, dezvoltare organizationala si strategie de resurse umane si poate fi comandat contactand direct reprezentantii HR Club.

Bestjobs a reluat in forta discutiile cu „Expertul saptamanii”, devenit din cate inteleg „Expertul lunii”. Raspunsurile celor de la 4CAREER , de serviciu in noiembrie, sunt foarte echilibrate si la obiect, asa ca merita rasfoite.

ZF anunta ca Google a renuntat la intrebarile de cosmar puse in cadrul interviurilor de selectie. Ar fi interesant de stiut cum se facea transferul de knowledge la noii recruiteri in ceea ce priveste raspunsurile dezirabile la aceste intrebari sau, mai corect, daca au existat raspunsuri dezirabile. 

Realitatea.net citeaza un sondaj realizat de site-ul de recrutare Myjob si ne anunta ca cele mai cautate meserii de pe meleagurile noastre sunt cele de secretara si contabil. La asta aplica romanii, este corect, insa cred ca cea mai dorita meserie la noi in tara este cea de SEF 🙂

Hotnews anunta noi angajari in IT. Compania SAP  a anuntat deschiderea unui centru de consultanta in Romania, intentionand astfel sa creeze pana in 2014 400 de noi locuri de munca. Orasele vizate: Bucuresti, Cluj si Timisoara. SAP este in piata din Romania inca din 2002, avand in prezent 100 de angajati.