Nou site de… jooburi

Nou site de… jooburi

Un comunicat de presa mi-a atras atentia asupra faptului ca a aparut un nou site de joburi, specializat pe nisa IT. Bucurie mare, urmata de o dezamagire si mai mare.

Joobs.ro pare o promisiune gen „luna de pe cer”: fara user si parola, vei primi ca si angajator nu cantitate de CV-uri ci calitate. Calitate la un pret cumsecade, as adauga. Nu aduce nimic nou in peisaj, arata prea simplu chiar si pentru gustul meu si nu ma poate convinge nici in ruptul capului sa dau 9 euro ca sa aflu daca functioneaza sau nu. Recunosc ca e singura oara cand mi se cer bani pentru o aplicatie care inca este in versiunea beta, poate asta sa fie poanta. Sunt de fapt amuzanti! In plus nu stim nici ce trafic are respectivul site, nici cati din vizitatori sunt potentiali candidati din IT, adica trebuie sa-i credem pe cuvant.

Le urez succes, poate ca nu sunt eu suficient de instruita in a aprecia calitatile unui astfel de site. Imi doresc ca peste un an sa bugetam recrutarile in functie de preturile pe care Joobs le va avea atunci!