Inchiriez camasa de forta…

Inchiriez camasa de forta…

Am avut suficient de multe interviuri cat sa nu le pot cuantifica. Si doar doua intalniri absolut regretabile pe care nu le pot uita: la inceputul carierei cu un domn beat si virulent, pe care doar agentii de paza l-au putut zbura din cladire si, aseara, cu o doamna bine de fel, dar irationala si isterica.

Argumentele rationale nu-si au locul in astfel de cazuri. Scuzele sau folosirea aceleiasi monede nu functioneaza. Fermitatea si inchiderea brusca a discutiei au constituit gesturi salvatoare in ambele cazuri.

Este pentru prima oara cand am dat pe cineva afara din birou. Un gest absolut justificat, cu toate acestea nu ma simt mai bine gandindu-ma la motive. Este pentru prima oara cand realizez ca am o meserie periculoasa. Si pentru a nu stiu cata cand vad ca in spatele unui CV onorabil sta o persoana care-l contrazice dramatic.

Inchiriez asadar camasa de forta si seringi cu calmante! Partea buna este ca sunt necesare rar  ca majoritatea evenimentelor de acest gen sunt usor de previzionat.

Intalnirile precum cea de aseara – irepetabile. MyRecruiter – nepretuit!

Scris de: Valentina