B2B

B2B

Este incredibil ce dinamica are implementarea aplicatiilor de business in ultima vreme. Intrucat in Romania vorbim de companii cu fluxuri diferite si adesea neclare de operatiuni, productie, distributie, etc, avem de-a face in mod evident cu necesitatea personalizarii accentuate a aplicatiilor respective la nivel de client.

Iata asadar ca nevoia de consultanti, implementatori, administratori de baze de date si evident programatori de aplicatii B2B este acerba. Simtim pe pielea noastra asta, intrucat in prezent in afara de operatorul care ma tot supara, toate pozitiile noastre vacante presupun implementare, customizare, raportare, etc… de aplicatii B2B.

Mi-e greu sa formulez anunturi pentru zece (cred ca sunt mai multe totusi) pozitii similare. Asadar daca aveti cunostinte de baze de date, sunteti key-user al unor aplicatii de anvergura de tip ERP, CRM, BI, … sau ati fost intr-un fel sau altul implicat in implementarea acestora, dati-ne de veste. Va asigur ca aveti de unde alege un nou job.