Recomandari: un articol si un film

Recomandari: un articol si un film

In Profesii a aparut astazi un articol despre joburile preferate de catre romani. E consens: ne place sa fim sefi.

Ii felicit pe cei de la Profesii pentru ca reusesc saptamana de saptamana sa gaseasca subiecte noi si modalitatea de a le trata serios, intr-o zona profesionala despre care n-ai crede ca sunt atatea de spus.

Joi am fost la Kung Fu Panda si nu am apucat sa scriu despre asta. Multumesc Andrei si Madalinei pentru bilete si mai ales pentru ocazie, intrucat altfel cu siguranta as fi ratat-o.

Este un film amuzant, bine facut si cu un target foarte larg. Copiii inteleg cat pot, adultii cat duc. Eu am inteles cum am putut si cum am dus:

Asadar (legat oarecum de articolul de mai sus), daca esti pur si simplu un aspirant nu te astepta sa-ti atingi visul daca acesta nu exista sau daca nu ai impulsul de a-ti aprinde artificii in… dos pentru a-l urma. Ca manager, nu investi totul intr-un profesionist care este „gol inauntru” intrucat nu faci decat sa creezi monstri. Iar ca si lider, incearca sa gasesti „mancarea”, adica acel imbold care impinge spre performanta. Si in general, nu uita ca intotdeauna punctele slabe pot deveni imbatabile puncte forte.

Daca ati vazut filmul stiti deja la ce ma refer. Daca nu, mergeti sa-l vedeti. Va veti distra, veti sta pe ganduri, veti gasi solutii si veti ramane la final cu un refren in creier.