De-ale noastre

De-ale noastre

N-am mai dat de mult din casa, asadar:

Mi-am expus parerea in Romania Libera  intr-un articol despre comunicarea la locul de munca. Dintr-o placuta ironie, zilele astea comunicarea a fost cuvantul de ordine. Gasiti deci articolul aici. Ii multumesc pe aceasta cale lui Andrei Munteanu pentru solicitare.

Nu v-am spus inca, dar cautam un Consultant de Vanzari, o persoana motivata, determinata sa vanda chiar si castraveti gradinarului sau carti librarului. Tocmai pentru ca sa vedem determinarea cu pricina, va las pe voi, cei interesati, sa solicitati detaliile cu pricina. Gasiti la pagina de contact un formular si folosindu-l veti primi rapid un raspuns.

De asemenea, cautam activ si un .Net Developer, care va fi implicat in dezvoltarea unei aplicatii noi si inovatoare, ca sa nu mai pomenesc ca este profitabila inca dinainte de a fi gata. Voi reveni cu detalii si cu actualizari, atat pe pagina de joburi cat si pe blog. Daca pana atunci doriti detalii, nu ezitati sa le solicitati la valentina [at] itex.ro sau folosind formularul pomenit mai sus.

Sper ca ziua aceasta care se dovedeste insorita pana la urma sa fie inceputul unei saptamani profitabile si placute pentru toti!