Astazi e ziua ta…

Astazi e ziua ta…

La multi ani ITex! Sa cresti mare, sanatos si sa ne aduci numai bucurii!

Azi e ziua noastra corporate. De ce astazi? 19 februarie este ziua in care proiectul a fost finalizat. Din motive obiective insa (s-a nimerit sa fie zi de duminica), abia peste o zi anuntam:

„Bucuresti– 20 Februarie 2006 – ITex este prima alegere in furnizarea serviciilor de recrutare si consultanta HR in domeniul IT&C, asigurand servicii de calitate atat pentru candidati cat si pentru companii.

Candidatii nostri au atitudinea potrivita, abilitatile tehnice necesare performantei si acelasi set de valori cu cel al companiei pentru care ii propunem.

Clientii nostri au un mediu organizational sanatos si credinta ferma ca oamenii reprezinta cea mai valoroasa resursa a afacerii lor.

Scopul nostru este acela de a ajuta companiile in indeplinirea obiectivelor strategice pe care si le-au propus pe termen lung, asigurandu-le accesul la cei mai potriviti candidati. Putem descoperi acele elemente care determina compatibilitatea intre angajat si angajator prin identificarea talentului si valorii.

Serviciile oferite de ITex sunt:

Executive Search si Recrutare de specialisti IT&C (incluzand testarea tehnica a candidatilor indiferent de aria tehnologica in care profeseaza);
Diagnoza organizationala si testarea satisfactiei angajatilor;
Consultanta in: dezvoltare profesionala, managementul schimbarii, evaluarea performantelor, relatia angajat angajator.

Mai multe detalii pe: www.itex.ro

Este un copil ascultator care creste intr-un an cat altii in sapte. Multumesc celor care au participat activ la buna sa educatie: Mihai Dragan, cel care l-a facut asa de frumos, Andra, cea care i-a pus pile la motoarele de cautare, mai ales la Google, Ligia, copywriter, carcotas sef, html-ista, recruiter,…(sunt prea multe de enumerat) si lui Rafy, cel care ne-a dat posibilitatea sa scriem aici de fata. Multumiri speciale lui Gabi Vasile, cel care ne-a dat sansa sa ne exprimam in fata unui cerc larg de specialisti IT&C si nu numai. Sunt multe persoane care ne-au stat alaturi si ne-au ajutat, asa ca multumim tuturor.

Anul acesta sarbatorim prin munca. Dar si cand va veni timpul pentru distractie…