Circuitul informatiei intr-o companie IT

Circuitul informatiei intr-o companie IT

„Programatorul catre Team Leader:

– Nu putem face proiectul propus. Va implica o schimbare majora a designului si nimeni din echipa noastra nu are cunostintele necesare. In plus, nimeni din companie nu stie limbajul in care a fost scrisa aceasta aplicatie. Deci chiar daca cineva ar vrea sa lucreze la ea, nu poate. Opinia mea personala este ca nu ar trebui sa ne angajam niciodata in acest fel de proiecte!

Team Leader-ul catre Project Manager:

– Acest proiect va implica o schimbare de design. In prezent nu avem pe nimeni cu experienta in astfel de proiecte. De asemenea, limbajul ne este necunoscut, asa incat va trebui sa organizam cursuri de instruire in cazul in care ni-l vom asuma. In opinia mea, nu suntem pregatiti sa ne angajam in proiecte de acest tip.

Project Manager-ul catre Seful de departament:

– Acest proiect implica o schimbare de design si nu prea avem experienta in domeniu. De asemenea, nu multi oameni din companie sunt bine pregatiti pentru asa ceva. In opinia mea, am putea sa facem proiectul, dar vom avea nevoie de mai mult timp decat de obicei.

Seful de departament catre Managerul superior:

– Acest proiect implica redefinirea designului. Avem unii oameni care au lucrat in acest domeniu si altii care stiu limbajul de programare. Astfel incat pot pregati si alti colegi. In opinia mea, ar trebui sa aceptam acest proiect, dar cu grija.

Managerul superior catre CEO:

– Acest proiect va demonstra tuturor capacitatea noastra de a remodela designul unui intreg sistem. Avem toate cunostintele necesare si resursele care sa-l finalizeze cu succes. Unii angajati au tinut deja cursuri de pregatire in acest domeniu si altor angajati. In opinia mea personala, nu ar trebui sub nici un motiv sa lasam acest proiect sa ne scape!

CEO catre client:

– Acesta este tipul de proiect in care firma noastra este specializata. Am executat multe asemenea proiecte pentru diversi clienti importanti. Aveti incredere in mine cand va spun ca suntem cea mai pregatita firma in domeniu. Este absolut clar ca putem executa acest proiect cu succes in timpul cerut!”

Pare cunoscut? 🙂