Revista presei

Revista presei

Legea falimentului personal este din ce in ce mai aproape sa devina o realitate. Marele beneficiu al acestei legi ar fi acela ca le da posibilitatea celor care au datorii, indiferent daca sunt la banci sau la alti creditori, sa solicite un plan de reesalonare a acestora (reorganizare judiciara) pe o perioada de pana la 5 ani. Dailybusiness.ro are detalii.

Gandul prezinta rezultatele unui sondaj pe care as fi gata sa-l combat oricand. Rar aud pe la interviuri despre sefi ok macar din punct de vedere managerial daca nu si uman, in ceea ce priveste multumirea fata de serviciul avut, chiar si acum in criza se manifesta tendinta de migrare din companii. Nu vad cum 91% dintre angajati pot fi multumiti de jobul lor in acest context si cum 56% ar fi foarte multumiti de sefi… Ceva, undeva a scartait, ori in alegerea esantionului, ori in modul in care au fost formulate intrebarile.

Ca sa mareasca salariile din acest trimestru ale profesorilor, guvernul ia din bugetul trimestrelor care urmeaza. Si tot asa, pana la noi imprumuturi. In acest timp, 175.000 de profesori dau in judecata statul roman datorita legii salarizarii unice. Sa tot faci reforma in acest context!

Studentii isi pregatesc cariera din scoala. Lucru absolut notabil! Asa cum Jacque Salome lupta pentru introducerea educatiei in ale comunicarii, asa ar trebui sa luptam si noi pentru introducerea educatiei in vederea dezvoltarii carierei in curricula scolara!