Love is in the air…

Love is in the air…

In spiritul zilei de astazi, iata cateva povesti de dragoste, cu sau fara nabadai, cu sau fara happy-end:

  • Microsoft si Yahoo: ai zice ca dragoste cu sila nu se poate. Totusi zilele acestea asistam la un adevarat ritual de imperechere, cu respingeri si apropieri urmate de alte respingeri si apropieri.
  • Scena politica autohtona este plina de indragostiti. Se ia aleator un cuplu (e cam complicat cu filtrele intr-un domeniu atat de mediocru): Basescu si Iliescu. Sunt expresia clara a expresiei frantuzesti: „Qui s’aime, se taquine”. Se ataca, se cearta, se balacaresc, in realitate ceva istoric si definitiv ii leaga.
  • Pe principiul: „esti un comunist, dar unul simpatic” trebuie amintita si relatia sportiva, dar picanta dintre cei doi georgi: Becali si Copos. O dragoste furtunoasa si totusi solida, pe care doar moartea spiritului sau vanzarea uneia dintre echipe o poate desparti.

Asistam din nefericire si la ruperi definitive:

  • Nokia si germanii. Declarand sec: „imi iau bagajele si plec la mama in Jucu”, Nokia a frant inima germanilor, lasandu-i neconsolati si furiosi. Germanii nu se lasa si ameninta Nokia ca nu va primi pensie alimentara. Soacra de la Jucu, jubileaza!
  • Recenta si trista: Andreea Marin + TVR = despartire. Dupa o relatie lunga si frumoasa, TVR a dat papucii zanei. Sa dai papucii unei zane lehuze si in prag de 14 februarie este o marsavie fara margini.
  • Din showbiz-ul international: Tom Cruise si limitele normalitatii si-au spus adio! Concomitent cu descoperirea unei noi pasiuni: scientologia, actorul american s-a despartit definitiv de normalitatea care il inconjura. Cand plictiseala se instaleaza intr-un cuplu, finalul este cel clasic…

Frumoasa si imprevizibila este dragostea…