Vineri 13, zi aniversara

Vineri 13, zi aniversara

11Tocmai ma pregateam sa scriu despre superstitii si despre faptul ca sunt bune daca sunt pozitive (de exemplu de dimineata Doamna care ne face curat mi-a iesit cu „plin” in fata – dar voi detalia in alta zi de 13 subiectul), cand aflu de pe Twitter de la Joobs, ca astazi blogul ITEX face niste ani. 3 adica.

Tinand cont ca si anul trecut am aflat tot de la prieteni (http://twitter.com/itex/status/1005141160), ma simt datoare sa vin cu niste precizari despre blogul nostru drag:

1. Initial blogul ITEX a coincis oarecum cu cel personal, devenind un experiment care tindea sa iasa de sub control. A fost interesant si am sa povestesc candva despre asta, dar totul s-a finalizat cu stergerea postarilor initiale si o cura de dezintoxicare de 4-5 luni 🙂

2. Primul post a fost scris pe 13 noiembrie. Blogul fusese mesterit cu o zi inainte de catre prietenul Rafy, pe numele lui Adrian Rafail intr-o oarecare joaca (dovada este ca el nici nu-si mai aminteste!). La 1 Mai anul urmator a fost integrat complet in site, intrucat initial a fost o pagina de sine statatoare. Ca sa va dati seama de cat de tare ma mancau degetele sa scriu, precizez ca nu obisnuiesc sa incep lucruri in data de 13, datorita presiunii sociale exercitate in legatura cu acesta cifra! (De fapt sunt superstitioasa, dar ma tratez!)

3. Blogul ITEX este cel mai important instrument de comunicare al nostru cu altii, al altora cu noi si al nostru cu noi insine. Aici stau dovezile greselilor noastre, lucrurilor bune facute, tot aici sunt prietenii, momentele de slabiciune, momentele importante, cele grele, tot. Este adevarat ca uneori sunt ascunse sub cuvinte, dar raman acolo pentru noi si pentru cei care ne cunosc.

4. Blogul ITEX ne ajuta constant sa ne facem prieteni, dar ne-a ajutat sa si pierdem cativa. Ne ajuta sa gasim clienti, dar ne-a ajutat si sa pierdem clientii cu care nu am impartasit valori comune. Ne-a ajutat sa ne aparam. Si nu in ultimul rand, ne-a ajutat mult sa recrutam atunci cand piata era intr-un alt fel concurentiala. Iar memoria sa buna si usor de apelat ne ajuta sa nu perseveram in greseala. Sper sa-si pastreze obiceiurile bune!

5. Blogul ITEX este cea mai accesata sectiune a acestui site.

6. Acest post a fost inspirat de una dintre cele mai interesante situatii intalnita in viata mea profesionala. Iar aceasta de alta 🙂

Cam atat pentru astazi, vineri 13.

Multumim Joobs pentru reminder!