Versiunea oficiala

Versiunea oficiala

Bucuresti, 15 iulie 2009 – ITEX se reinventeaza, schimbandu-si  identitatea vizuala si prezenta web.

La vremuri noi, haine noi! ITEX, furnizor de solutii de recrutare si selectie, consultanta si software HR se reinventeaza, schimbandu-si identitatea vizuala si prezenta web.

De ce schimbare?

Am implinit peste trei ani de existenta. Pe plan global, trei ani alerti, cu schimbari bruste de ritm economic, cu cresteri accelerate, urmate de picaje alarmante. Pentru noi, trei ani de munca asidua, sute de proiecte finalizate, un produs lansat si unul gata de lansare.

In mod cert, nu mai suntem ceea ce am fost la inceput. A trebuit sa ne adaptam, sa ne dezvoltam, sa invatam lucruri noi. Simtim asadar nevoia sa spunem ce am devenit acum, sa punctam evolutia noastra. Am inceput cu recrutarea si selectia specialistilor IT. In acest moment furnizam servicii de recrutare si selectie pentru industria IT&C, Financiar – Bancara, Logistica, Retail si Productie si suntem o solutie viabila in cazul in care doriti sa va externalizati managementul resurselor umane sau aveti nevoie de consultanta HR in probleme punctuale. Si, nu in ultimul rand, ne onoram promisiunea de a furniza in continuare noi produse software dedicate zonei de HR.

Ce am schimbat?

Am schimbat identitatea vizuala, pastrand totusi forma triunghiulara si culorile initiale. Noul triunghi, care se inchide perfect, simbolizeaza gandirea, echilibrul, inteligenta precum si faptul ca ne putem asuma acum intregul ciclu al managementului resurselor umane. Am pastrat paleta coloristica si forma triunghiulara care a stat la baza vechii identitati tocmai pentru ca trecutul a fost cel care a generat dezvoltarea noastra si nu ne dezicem de el.

In ceea ce priveste prezenta web, aceasta s-a adaptat noilor cerinte. Suntem acum mai aproape de clientii nostri, dandu-le posibilitatea sa ne contacteze pe tot parcursul navigarii web, iar candidatii pot aplica direct sau isi pot introduce CV-ul in baza noastra de date completand formularul dedicat lor.

Ce am pastrat?

Am pastrat cu siguranta ceea ce este mai important: pasiunea cu care privim domeniul nostru de activitate, determinarea de a finaliza cu bine proiectele, disponibilitatea de a ajuta si infinita incredere in parteneriatele care genereaza castig reciproc.

Ce urmeaza?

Nu ne oprim aici. Pe termen scurt, urmeaza un nou produs, ITEX 440, o aplicatie de evaluare a performantelor angajatilor care va fi disponibila in regim SaaS si care are in vedere analiza competentele profesionale, motivatia angajatilor, adeziunea lor fata de companie si rezultatele obtinute. ITEX 440 este o aplicatie web, care salveaza timp si costuri, furnizand rezultate extrem de relevante. Vom reveni asadar cat de curand cu detalii!

Cine este ITEX?

ITEX este o firma de recrutare si consultanta fondata in anul 2006. Portofoliul de clienti cuprinde companii cu notorietate precum TBI Leasing, TBI Credit, Novensys, UTI, Vendio, Bluespace. Anul trecul ITEX a lansat primul produs, o aplicatie de management al proiectelor de recrutare se selectie, MyRecruiter. Mai multe detalii despre acest produs gasiti pe www.myrecruiter.ro .

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati, folosind informatiile de aici.