Software made by ITex

Software made by ITex

Anuntam cu ceva vreme in urma lansarea „lansarea unei chestii noi„; nu stiam atunci ca mai este atat de putin pana la finalizare.

Am decis ca ar fi timpul sa dezvalui cumplitul secret. „Chestia” despre care vobeam, este una serioasa si intens muncita: o aplicatie de management al recrutarilor. Dezvoltata initial pentru uz intern, am constatat ca este prea desteapta sa o tinem numai pentru noi. Asa ca la versiunea intiala au fost adaugate o serie de functionalitati si fac o serie de modificari, intrucat ne dorim sa cream o aplicatie suficient de stufoasa si stabila care sa nu necesite customizari. Este foarte maleabila din punctul de vedere al logicii de functionare, este user-friendly si voi povesti despre ea intens de acum incolo, pentru ca vor fi multe de spus.

Suntem practic pe ultima suta de metri cu dezvoltarea; urmeaza testarea asidua deoarece vorbim despre o aplicatie pe care vrem sa o vindem in masa (pastrand proportiile – nefiind de uz comun), apoi o vom implementa gratuit la cateva companii cu business logic diferit de al nostru si cu un alt specific a recrutarilor (in IT recrutarea este mai mult calitativa decat cantitativa), tocmai pentru a ne convinge ca este gata de lansare.

Pana acolo insa, aplicatia nu are nume. Intern ii zicem Recruiter, insa vrem sa-i facem site propriu si sa aiba parte de promovarea pe care o merita, ca produs de sine statator, iar acest nume este deja adjudecat. Cautam asadar intensiv o alta varianta. Daca aveti idei de nume scurt si rezonant pentru o aplicatie software de management al recrutarilor, dati-ne de veste. Si tineti pumnii stansi pentru noi! (Sper sa nu va dea alte idei indemnul meu…)