Reminder si multumiri

Reminder si multumiri

Incep cu multumirile, intrucat reactia perplexa la ideea de a alatura dansul de evaluarea performantelor a fost exact ceea ce ne-am dorit. Daca v-a placut, sa stiti ca ideea a fost a Alexandrei, daca nu, sa stiti ca nu stim ce a fost in capul nostru! 🙂

Apoi reamintesc prietenilor ca joi este data limita pentru colectat rechizitele. Poate ca vi se pare un proiect care nu merita efortul, dar va asigur ca nu este asa. Romania se imparte in doua: Romania urbana si cea rurala. Oricat de ciudat ar parea, parti din Romania real urbana este rurala si invers. Iar in Romania autentic rurala, saraca si lipsita de speranta, copiii inca nu au sosete in incaltari, inca impart caietele cu fratii mai mari sau o cutie de creioane colorate in familia extinsa. In Romania rurala, putini copii au sansa unei educatii adevarate, intrucat nimeni din sistemul de educatie nu-i vrea. In Romania rurala, copiii se imbraca iarna cu haina pentru a merge la toaleta si uneori sunt descaltati la intrarea in scoala din cauza noroiului pe care il aduna de prin desfundaturile prin care merg. In Bucuresti, parintii se streseaza datorita bancilor neergonomice, la tara problema se pune in termeni de supravietuire.

De aceea eu mi-as dori ca acest proiect sa aiba succes si as vrea ca niste copii, putini inca, sa capete ghiozdan, caiete, stilou, creioane colorate, plastilina, acuarele noi.  Nu este o cheltuiala imensa pentru noi, va fi insa motivant pentru ei. Scrieti-ne asadar la prenume @ itex punct ro sau sunati-ne si spuneti-ne cum ne puteti ajuta.

Multumiri finale!