O decizie inteleapta

O decizie inteleapta

Experienta anilor ce au trecut ne-a invatat ca vacanta si recrutarea nu fac casa buna impreuna. Desi am primit saptamanile acestea mai multe cereri de recrutare decat in luna mai (de exemplu), nu acelasi lucru il putem spune despre numarul aplicarilor, spontane sau nu, care a scazut vertiginos.

Asadar in perioada 1-15 august ITex functioneaza la cote de avarie. Cu alte cuvinte, funtioneaza si nu prea. Blogul si siteul corporate iau pauza, ITex Inbox (newsletterul nostru) va fi in vacanta prelungita pana la jumatatea lui septembrie, la telefoane si mailuri vom raspunde cu un (probabil) decalaj, mai mare sau mai mic dupa posibilitati.

Sfatul consultantului: urmati-ne exemplul, nu ratati concediul si nu considerati 2 zile lucratoare + un week-end vacanta de vis. Scosul din priza total face bine. Chiar daca melancolia pre-vacanta si depresia post-vacanta dubleaza practic perioada de „ineficienta”, aceasta poate fi reala si serioasa in cazul epuizarii. Si daca tot faceti o pauza, pentru ca deconectarea sa fie totala, evitati email-ul si telefoanele colegilor/ sefilor/ clientilor. E vacanta!

Ici Radio Vacance…