Newsletter aniversar

Newsletter aniversar

Da, azi e zi de sarbatoare: newsletter-ul ITex Inbox implineste anul. M-am gandit asadar sa va dezvalui cateva din lucrurile pe care nu le (mai) stiti:

  • Initial site-ul corporate a fost numai in limba engleza, iar platforma de newsletter era o chestie care dadea mail pe principiul „nu e spam daca te-ai inregistrat acolo”. Evident ca neajunsurile au fost observate inainte cu 3 zile de primul ITex Inbox, asa ca restul e istorie.
  • Comunicatul de presa a sunat asa:

Bucuresti– 01 Iunie 2006 – Pentru a sustine eforturile de loializare si fidelizare a clientilor, ITex a creat ITex Inbox, newsletterul ce are ca scop oferirea de informatii si sfaturi celor interesati de recrutare si consultanta HR in domeniul IT&C.

Acesta este un newsletter informativ, targetat catre clientii nostri (va multumim inca o data pentru incredere), potentialii clienti interesati de serviciile de consultanta HR si recrutare dedicata IT&C si persoane ce au legatura cu acest domeniu.

Newsletterul ITex este trimis bilunar si este un serviciu gratuit care iti ofera idei, solutii practice si studii de caz pentru a-ti imbunatati managementul resurselor umane. ITex, companie dedicata in exclusivitate recrutarii si consultantei HR in domeniul IT&C, a aparut pentru a raspunde cerintelor in crestere ale companiilor de a atrage si pastra specialisti valorosi, si pentru a ajuta candidatii si angajatii sa isi atinga obiectivele profesionale si de a-si dezvolta cariera pe drumul performantelor de top. […]”

  • Primul ITex Inbox a fost trimis pentru cei 40 de abonati inregistrati. Acum sunt mult mai multi. Nu zic cati! Nu avea link-uri spre site ci doar articole.
  • Initial cuprindea exclusiv sfaturi pentru companii. Ne-am dat seama ca inca un newsletter targetat candidati nu se face sa dam, asa ca incercam sa oferim abonatilor ambele perspective.
  • Ligia, documentarist, copy-writer, consultant si HTML-ist are de fiecare data emotii cand da send. Are si de ce: un newsletter n-a avut lincuri functionale, unul le-a avut, dar nu pe cele care trebuia. Raman restul de 22 absolut perfecte.
  • Abonarea presupune confirmare pe email. Aveti si optiunea de a va dezabona. Confidentialitatea enuntata acolo chiar este o prioritate pentru noi. Este adevarat ca pana acum nu ni s-a propus mai mult de 10.000 de euro pentru baza noastra de date de contacte, suma declarata in mod unanim prea mica. Pentru cei interesati, trebuie sa adaugati inca un 0 si o Toyota Corolla pentru Ligia. Glumesc!!!

Asadar sampanie pentru toata lumea si inregistrati-va cat mai aveti timp pentru ITex Inbox aniversar. Urmeaza cat de curand.