La intoarcere:

La intoarcere:
1. Uitat laptop acasa in prima zi de lucru de dupa vacanta. Imi este imposibil sa inteleg, este ca si cum mi-as fi uitat ghiozdanul atunci cand eram la scoala.  

2.  Din cauza unor probleme tehnice am pierdut trei posturi de pe blog. Il anunt pe aceasta cale pe Silviu de la Joobs ca am sa-i raspund la intrebare dupa ce imi trece mica stare de surescitare datorata faptului ca un draft de peste 4000 de caractere s-a dus pe apa sambetei si un alte doua posturi care au fost online pana mai ieri, tot pe acolo. Probabil ca un backup zilnic n-ar strica, cel putin la blog.

3. Mi-am dat seama ca daca mai citesc in ziare de business articole despre cat de creativi si destepti suntem in recrutare, ar trebui sa ma apuc de patiserie si las naibii resursele umane. Ma refer la aceasta intrebare plina de talc si revelatii privitoare la modelele actuale, folosita mai nou in interviurile de selectie. Stiloul o fi Flaro sau Montblanc?

Recititi asta. Eu mai beau o cafea, doua si incerc sa restabilesc propria mea conexiune cu baza de date pe care functionez.