La final de an

La final de an

Sfarsitul de an este face parte din seria de conveniente impuse social, este o limita artificiala care ii streseaza pe cei in varsta si-i bucura pe cei mici. Nu am inteles niciodata de ce este un motiv de sarbatoare faptul ca timpul trece, de ce ne bucuram atat de tare de 1 ianuarie, de ce ciocnim sampanie si ne imbracam frumos. 

Recunosc ca exista insa un beneficiu imens in aceasta convenienta: bilantul pe care fiecare si-l face, fie ca este companie, fie ca este individ atunci cand se apropie limita finala a anului. Faptul ca stam o clipa, o zi sau o saptamana si ne analizam istoria recenta, gandindu-ne la viitor, reprezenta cel mai valoros castig al sfarsitului de an.

Trebuie asadar sa va faceti bilantul, sa va ganditi ce ati realizat in acest an si ce nu, ce ati castigat si ce nu, cine v-a ajutat si cine v-a impiedicat, de la cine ati invatat, cui ii sunteti recunoscator. Multumiti deopotriva tuturor experientelor si oamenilor, lasati apoi totul in urma gandindu-va la viitor. Anul ce vine este perfect pentru a reusi!

In ceea ce ne priveste trebuie sa multumim tuturor companiilor si candidatilor care au apelat la noi si tuturor celor cu care am colaborat. Am cunoscut si in acest an profesionisti adevarati, oameni de calitate. Am avut si neimpliniri pe care le analizam si le lasam in urma. Am avut si experiente negative, persoane care nu au crezut in noi, dar si ele ne ajuta: intelegem astfel unde gresim. Raman toate in 2008.

Va dorim tuturor ceea ce ne dorim si noua: ca in anul ce vine sa reusiti. Tot ceea ce va doriti, tot ceea ce nu ati reusit pana acum, tot ceea ce meritati.

In perioada 22 decembrie – 6 ianuarie vom functiona cu motoarele turate la nivel minim. Vom fi disponibili pe mail si telefon pentru clientii si candidatii nostri, dar nu vom fi prezenti online (blog, site, newsletter, …).

Sarbatori fericite si sa ne vedem sanatosi in 2009!