Intermediem diverse

Intermediem diverse

Primim tot soiul de oferte, care mai de care mai utile. Prezint mai jos o selectie (un potpuriu, vorba crainicelor TV de pe vremuri) spre informare si poate spre utilizare, daca este cazul:

1. ANTIMUS-TEK  produs profesional pentru combaterea mustelor. Nota: Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 2 cutii.

Produsul este util in industria alimentara din cate inteleg, ceea ce nu ne califica printre potentialii clienti. Din atasamentul mailului, denumit semnificativ „Musca 11”, am aflat si mecanismul de functionare. Interesant…

2. Transpaleti, utilaje lize! La superpret! Recunosc ca www.dexonline.ro m-a ajutat sa aflu ce e liza. Utila de altfel in activitatea agentiilor de recrutare de pe vremuri, cand CV-urile erau la kilogram, nu la mega.

3. Peleti din rumegus (90% rasinoase, 10% fag). Sunt atestati la un laborator de specialitate si exista detalii clare privitoare la diametru, cantitatea de cenusa, putere calorica. Precizez ca activand in piata din vremuri indepartate, inca mai avem CV-uri cu care facem focul. Asa ca vom apela cu incredere la peleti la epuizarea stocului.

4. Transport marfa (cantitati intre 1-22 de tone). Am adunat, am inmultit, nu se strange o tona de transportat. Am precizat deja, in ceea ce priveste CV-urile, ca le folosim la incalzire.

5. Pachet artisti. Aici sunt atat de multe oferte si atat de multi interpreti, incat am putea organiza fara probleme concerte electorale. Dezamagitoare sunt listele de preturi atasate; ii coboara instant de pe piedestalul de artist intr-un derizoriu care te determina sa te lipsesti de nume mari la eventuale evenimente organizate.

N-am sa amintesc de spam-urile date de persoane fizice neautorizate, de genul tigaia magica, parfum cu feromoni, genti Votton sau adibasi 100% originali. Acestea sunt scuzabile. Cele care se vor insa B2B nu au circumstante atenuante…