Haine noi, naravuri vechi

Haine noi, naravuri vechi

logomicDupa cum se baga de seama, ne-am schimbat hainele, adica identitatea vizuala si prezenta web. Motivul pentru ca am simtit ca trebuie sa facem aceste schimbari sunt generate in mare parte de transformarile prin care am trecut atat noi ca si firma dar si intreagul context in care activam (si ma refer aici in principal la piata muncii).

Dincolo de comunicatul oficial care se va ivi in curand, recunosc ca focusul este pus din acest moment pe de o parte pe serviciile de consultanta HR, fie ca vorbim despre externalizarea managementului resurselor umane, fie de proiecte de consultanta punctuala, intrucat companiile au nevoie acum de performante, de productivitate. Si tot din acest motiv, pe de cealalta parte, avem mare incredere in noul produs, ITEX 440, un instrument de feedback multisursa (pe romaneste de evaluare a performantelor luand in considerare evaluatori multipli), o aplicatie care se va vinde dupa principiile SaaS si care cu siguranta va salva timp si costuri, generand rezultate extrem de relevante.
Practic, suntem pregatiti la acest moment atat sa furnizam angajati pregatiti pentru a performa, dar si sa setam un intreg sistem de management al performantei acelor companii care au ca obiectiv strategic sa isi creasca randamentul.

Ne cerem scuze pentru faptul ca trecerea la noua prezenta web a cauzat ceva impedimente. Au (cam) disparut comentariile si va fi greu sa le republicam.

Mii de multumiri pentru rabdare si implicare tuturor celor implicati in procesul cu pricina si asteptam pareri/ comentarii/ sugestii intrucat doar asa ne vom da seama daca am facut treaba buna sau nu.