Angajez PR! Eu chiar nu ma pricep…

Angajez PR! Eu chiar nu ma pricep…

Am primit azi urmatorul comunicat de presa:

„Craiova, 02 Mai 2007 – La 10 aprilie 2007 la numai 10 zile dupa ce doi angajati X6.ro : Popescu George Iulian si Sandu Cosmin Mihai ( coleg de grupa ) au fost dati afara, acestia au reusit sa fure backup-ul site-lui www.X6.ro urmand sa il foloseasca pe 2 domenii pirat cumparate de ei intr-o totala lipsa de idei si incercarea jalnica de a dezvolta o afacere proprie, profitabila.

Numitul Popescu George – Iulian in varsta de 22 ani , student anul 4 la automatica in Craiova care part time pentru ‘a mai face un ban’ printre instalari de windows pirat si vanzare de CD-uri la negru lucreaza ca taximetrist ‘pe tura’ impreuna cu tatal sau a fost primul care a dus la indeplinire sarcina de Hot, punand copii fidele ale subdomeniilor X6.ro pe recent cumparatul domeniu Pirat NeoPedia.ro. si anume: jocuri.x6.ro –>> jocuri.neopedia.ro ,Bancuri.x6.ro —> Bancuri.neopedia.ro si exemplele pot continuna.

Pentru a dovedi inca odata nerusinarea de care Popescu George – Iulian da dovada, dupa ce acesta cumpara domeniul neopedia.ro, si deja cloneaza jocuri.X6.ro , bancuri.x6.ro si toppoze.x6.ro pe subdomeniile Pirat jocuri.neopedia.ro, bancuri.neopedia.ro si toppoze.x6.ro face urmatorul post sub id-ul de ‘ Viper IL fenomeno’ si ‘ neopedia’ pe situl Pirat propriu neopedia.ro :
‘In curand urmeaza pe lista :
videoclipuri – videoclipuri romanesti si straine toate genurile puteti sa postati ce videoclipuri ati vrea
cinema – review-uri la filme
subtitrari – subtitrari pentru cele mai noi filme
drivere – site cu download de drivere
horoscp – cu horoscop saptamanal
stiri – stiri din tara si din lume
tv – program tv
meteo – vremea in tara
radio – posturi de radio
matrimoniale – pentru cine vrea sa isi gaseasca perechea

mai asteptam idei’ ( URL: http://neopedia.ro/forum/showthread.php?t=103 )

Dupa cum se observa Popescu George – Iulian continua sirul patetic al ‘hotei fara cap’ dorind sa foloseasca tot backup-ul X6.ro si pe langa asta el fiind in asteptare de ‘idei noi’ , idei de a Fura continut si scripturi deja facute si de pe ale situri.
Cu alte cuvinte el astepta idei pentru un nou furt de la alti colegi retardati de facultate care se intituleaza pompos ‘moderatori’ pe forumul site-ului pirat neopedia.ro.

Facem un anunt tuturor webmasterilor in vederea acestor 2 domenii pirat portalpedia.ro si neopedia.ro pentru verificarea lor permanenta in vederea observarii daca si alte situri au cazut in atentia acestor 2 hoti patetici si se afla respectiv colonate pe acele situri.

Initiativa acestor 2 Hoti continua sa fie extrem de grava acestia din urma anuntandu-si deja dorinta in mod public de a copia toate subdomeniile cunoscutului portal www.X6.ro.

Dupa ce acesti 2 angajati ai firmei Mondospirit, cea care se ocupa de intretinerea Portalului www.X6.ro au fost dati afara pentru un alt caz de frauda, si anume inregistrarea domeniului sub care X6.ro urma sa fie lansat si anume : PortalPedia.ro , care acum este inregistrat de un amic de hotie al acestor doi studenti care in lipsa de idei proprii alearga dupa faima nemeritata , Popescu George – Iulian si Sandu Cosmin Mihai, 2 studenti mult sub medie ai facultatii de Automatica si Calculatoare din Craiova, judetul Dolj.

Facem pe aceasta cale un anunt tuturor institutiilor scolare care adapostesc exemplare de genul celor 2, hoti lipsiti de originalitate , viitori violatori ai copywrite-ului de a identifica si stopa fenomenul copiilor pirat al site-urilor, cd-urilor si altor materiale media, indeletniciri atat de cunoscute celor 2.

Ca urmare a sanctiunii care a fost impusa , si anume darea afara a cestor 2 personaje de joasa speta, Sandu Cosmin Mihai cumpara domeniul Pirat Portalpedia.ro , iar Popescu George Iulian cumpara domenul Pirat NeoPedia.ro pe acesta din urma fiind instalate scripturile si backup-ul X6.ro.

In incercarea patetica de a devenii cunoscuti cei doi nu numai ca dau dovada de o rara lipsa de caracter si prostie dar si de Hotie, vandalizant prin copiere si prejudiciind interesele firmei Mondospirit, si respectiv copiand tot continutul portalului x6.ro

Se pare insa ca Hotia are picioare scurte chiar si in mediul online romanesc, asemenea fapte de natura grava fiind usor depistate de infractorii lipsiti de inteligenta care nu au nici cele mai elementare notiuni de moralitate.

X6.ro prin intermediul comunicatelor de presa Mondospirit, isi va face intotdeauna datoria de a aduce la cunostinta fapte de asemenea natura in dorita de a stopa fenomenul de piratare al portalului X6.ro.

Conducerea X6.ro

X6.ro porneste din start cu 64 domenii de activitate incluzand peste 20 domenii de activitate noi, fata de oricare alt portal romanesc independent, avand la baza experienta in domeniu si un bagaj de cunostinte de profil obtinute prin intermediul contactului cu afaceri online de succes de provenienta occidentala.”

Dupa ce am terminat cu rasul (recunosc ca nu am avut rabdarea sa citesc toata saga) am concluzionat ca (azi e cu concluzii):

1. Oamenii astia au nevoie de un PR care sa se priceapa. Ca ei au mici probleme de comunicare… (am inteles ca si E&Y cauta PR, se intra intr-o noua era a comunicarii corporative asadar!)

2. Daca are cineva telefonul celor in culpa as vrea sa-l aflu. Par… curajosi si dibaci. Mama lor!

3. Cand ai nervi, ia un extraveral, nu te apuca de comunicate. Toti o comitem cand si cand, dar conteaza si expunerea comisiunii. Inclusiv „agramaticalitatile” sunt nervoase!