Aer proaspat

Aer proaspat

Ieri am sustinut un work-shop in Cibernetica.

Prima observatie: Cibernetica arata mult mai bine decat atunci cand o stiam eu.

  • A doua observatie: Studentii nu stiu mai nimic de pe piata muncii. Ne inchipuim in marea noastra majoritate ca la cate informatii disponibile sunt pe internet, ar trebui sa fim o natie de consultanti cu maxima valoare. In realitate, lipsa de credibilitate si de structurare, transforma majoritatea acestor date in reziduuri ale memoriei.
  • A treia observatie: Punctualitatea nu este punctul nostru forte ca natie. Daca eu pot, desi la mine timpul = bani in cea mai bruta forma expresiei, m-as fi asteptat ca si ei sa poata. Oricum, respect pe cei 40% care au venit la timpul cuvenit.
  • A patra observatie: Un PPT ajuta cand nu esti obisnuit sa vorbesti in public. Iar repetitia e mama invatarii, ma astept asadar ca urmatoarea data cand voi vorbi in public sa electrizez masele, sa fiu aclamata si aplaudata indelung si sa mi se ceara autografe.

Pentru mine a fost o gura de aer proaspat. Este relaxant sa fii inconjurat de persoane a caror minte nu a fost inca inregimentata si ale caror valori nu sunt inca transformate in trepte ierarhice sau zerouri la diverse sume. Sper ca si ei sa fi considerat util tot ce s-a spus acolo.