Se intampla si de bine

Se intampla si de bine

HR Club, asociatia profesionistilor romani din resurse umane, da startul inscrierilor pentru primul Manual de Bune Practici in Resurse Umane (RU) din Romania.

Manualul de Bune Practici in Resurse Umane va cuprinde studii de caz care acopera sapte domenii cheie: recrutare si selectie, compensatii si beneficii, legislatia muncii si relatii de munca, managementul performantei, instruire & dezvoltare profesionala, design si dezvoltare organizationala, strategia de RU, lista fiind deschisa oricaror initiative de management al resurselor umane realizate in ultimii ani de organizatii care activeaza in Romania.

Toti specialistii in resurse umane din Romania, membri si non-membri HR Club, se pot inscrie in acest proiect pana la data de 30 octombrie, iar inscrierile se vor face prin sistemul de nominalizare si autonominalizare. Aceasta practica presupune participarea cu propriul studiu de caz, sau indicarea unui studiu de caz al unei alte companii. In plus, acele proiecte primite si validate de catre grupul de lucru pana la data de 15 octombrie vor intra in competitia pentru Gala Premiilor HR Club care isi va anunta castigatorii pe data de 25 noiembrie 2009, in Bucuresti.

Este o initiativa laudabila, mai ales ca proiectul cu pricina este finantat din fonduri europene. In cazul in care doriti mai multe detalii sau doriti sa participati, puteti contacta fie pe Alexandra Aignatoaie fie pe Mara Gojgar la adresele de mail alexandra . aignatoaie @ hr-club . ro sau mara . gojgar @ hr-club . ro (eliminati spatiile).