Salarii, previziuni, noi linii de business

Salarii, previziuni, noi linii de business
  • Incepand cu acest an ne-am propus sa fim mai transparenti in comunicarea cu potentialii candidati, asadar pe pagina de cariere vom publica, acolo unde este cazul, stim sau putem, alaturi de cerinte si descrierea postului, oferta financiara aferenta. Evident ca vorbim de intervale, intrucat nu seamana ei doi fulgi de nea daramite doi candidati cu experiente de viata si profesionale diferite.
  • In cazul in care doriti sa stiti cum credem ca stau lucrurile si ce va fi in acest an, gasiti niste vorbe pe blogul MyRecruiter. Nu am scris acolo, intrucat nu-si avea locul, dar va spun aici cu maxima sinceritate: a scazut nevoia de recrutare, insa a crescut cea de consultanta HR. Vin cereri mult mai multe si mai rafinate decat in anii precedenti, majoritatea avand in vedere partea de evaluare a performantelor.
  • Am auzit la radio cea mai tare gluma din anul asta: ANOFM anunta scaderi ale cererilor de recrutare cu multe procente si crede ca firmele sunt prudente in asteptarea planului anti-criza ce se va naste din guvern. Nu ma pot opri din ras! Asta asteapta firmele: planul anticriza nascut dintr-un guvern impotriva naturii si cu retard sever! Fie n-au de ce sa mai recruteze, fie se tem de criza care i-a afectat pe cei din jur (clienti, concurenta), dar planul cela va jur ca nu-l asteapta nimeni!
  • Recunosc ca ne gandim serios sa recrutam pentru turism si sa lasam balta IT-ul. La cate bai termale vor fi in Bucuresti, va manca si gura noastra o paine alba si mai putin muncita!

In rest suntem bine sanatosi, ceea ce va dorim si voua!