Redundant dar important

Redundant dar important

Desi este foarte clar ce facem noi aici, uneori se pierde esentialul: lucram cu oameni, incercand sa-i atragem catre anumite oferte de job. Ca sa putem face asta trebuie sa credem in acea oferta si in acea companie. Altfel nu se poate.

Sa va dezvalui ceva: este extrem de greu sa crezi in ceva care iti inseala asteptarile. Este greu sa povestesti la interviu cat este de stabila o companie, cand stii cata vorbarie este in spatele fiecarei scadente de plata. Este greu sa povestesti ce proceduri eficiente au, cand stii cata ameteala este atunci cand semnezi un contract. Este greu sa spui cat de ok este managementul resurselor umane, atunci cand oamenii de prin zona aceea se chinuie din rasputeri sa-ti demonstreze contrariul. Si este cam greu sa povestesti ca sunt fair in zona de salarii, desi intotdeauna ofertele salariale sunt cu mult sub ce s-a scris in Job Description. Este atat de greu, incat nici macar nu incercam.

Toate au un sens, mai ales atunci vorbim de compatibilitate. Va doriti compatibilitatea cu unele din trasaturile organizationale pe care ni le aratati?

Asa cum spun mereu, ajutati-ne sa va ajutam. Suntem a treia parte, nu singura parte. La noi, de bine de rau, ajung candidatii. Dar mai departe, sunt greu de urnit!

PS: Momente dificile apar in multe din proiecte si ni le asumam in mare masura, mai ales pe cele controlabile si rezolvabile. Totusi, boala lunga e semn clar de moarte.