Mersul pe carbuni incinsi sau aruncatul cu cutitul in colegi?

Mersul pe carbuni incinsi sau aruncatul cu cutitul in colegi?

Citeam zilele trecute un articol care anunta ca un grup de angajati plecati in teambuilding au ajuns la spital din cauza arsurilor, dupa ce au mers pe carbuni incinsi.

Nu am inteles niciodata soiul asta de „purificare” sau eliberare de tesiuni. Nu inteleg de ce ar trebui sa fac sporturi extreme pe banii companiei pentru a ma intelege bine cu colegii. Apoi nu-i inteleg pe cei care solicita sau cumpara astfel de servicii. Vrei sa-ti chinui angajatii sau sa-i relaxezi? Vrei sa-i vezi distrusi sau fericiti? Eu nu-mi pot explica bucuria de a-ti vedea angajatii calcand pe carbuni incinsi decat prin sadism manifest.

Ma mir ca nu au aparut firme care sa sustina ca aruncand sageti sau cutite spre colegi se creaza niste minunate echipe. Sau dormind cu usii in cort. Sau impartind cu lupul din padure o ciozvarta.

Inainte de a purcede la astfel de sesiuni care se lasa cu victime, va anunt ca exista cel putin 1001 de moduri prin care va puteti chinui angajatii sau colegii, aducadu-i in pragul paroxismului. Lasati incolo focul, franghiile si sagetile si purcedeti la tortura psihologica! Se zice ca plansul in grup declanseaza niste mecanisme interesante… De aici, las imaginatia voastra sa zburde!