La inceput de saptamana

La inceput de saptamana

Astazi Ziarul Financiar a scos pe piata editia cu numarul 3000. Mult succes in continuare! ZF este cu siguranta un reper in ceea ce priveste presa de business autohtona. Totodata trebuie recunoscut majorul merit pe care il au cu suplimentul Profesii in zona de HR, pentru constanta cu care scriu si pentru rigoarea cu care isi abordeaza subiectele.

Si ca tot vorbim despre Profesii, au astazi un articol foarte interesant despre cifre si management HR – „Catre directorii de HR: Veniti cu cifre la negocierile cu GM-ul daca vreti sa fiti credibili!” Pentru cine stie sa citeasca si printre randuri este cu atat mai interesanta abordarea.

Evenimentul Zilei ne prezinta o lista de joburi care nu necesita studii superioare, dar sunt remunerate generos. Asadar, fa-te programator/ tester/ hair-stylist Sandele, vorba cantecului, ca vei trai ca-n puf! 

Capital ne povesteste astazi despre inflatia de executivi din Romania datorata ghilotinei crizei. Din pacate (pana una alta) articolul apare doar in editia tiparita, dar sper sa se iveasca si online intrucat este un material interesant.

O saptamana frumoasa tuturor!