HR-Romania incearca sa tina pasul

HR-Romania incearca sa tina pasul

Ejobs si Bestjobs au castigat bani buni de investit si nici HR-Romania nu se simte mai bine…. Am intrat azi, dupa o lunga perioada de timp si am constatat un nou design si o noua oferta de servicii, printre care si catalogul furnizorilor de HR, promovat de ei cu muuult timp in urma. Chiar ma intrebam ce se intampla cu el.

Pentru ca daca nu carcotesc, nu sunt eu, pot spune ca:

– nu-mi place promisiunea de pe home page (de la jobul tau de 10.000 de euro pe an catre cel de 30.000 – sigur ca da!);

– au introdus la formularul de anunt acel camp cu a carui inexistenta m-am luptat de cel putin 5 ori (experienta de peste 3 ani), dar oricum a suferit modificarile cuvenite, devenind experienta de 0-3 ani. Asta dupa ce mi-au anulat carca de anunturi pentru ca nu specificam clar ca experienta trebuie sa fie de peste 3 ani, deoarece politica portalului este de a mentine numai anunturile de recrutare de top manageri, restul fiind redirectate catre Myjob. Acum ce fac, le iau painea fratilor lor?

– interfata isi pastreaza lipsa de logica initiala desi e mult mai naturala;

– la servicii preturile lipsesc cu desavarsire desi e clar ca unele nu-s deloc gratuite. Normal ca am facut incercarea si am si postat niste anunturi, ar fi haios sa-mi trimita factura! 🙂

Cu toata carcoteala mea, recunosc ca au o baza de candidati de top valoroasa si intr-un timp era un centru de resurse foarte pertinent (articole, striri). In ultima vreme insa nu au mai tinut pasul.

Le urez succes intrucat e nevoie de ei. Cu cat mai multi si mai buni, cu atat mai bine!