Dragostea din tei

Dragostea din tei

Se intampla la case mari: Deutsche Telekom, cel mai mare concern european de telecomunicatii, se confrunta cu un imens scandal,  dupa ce in presa au aparut informatii potrivit carora conducerea companiei ar fi spionat convorbirile unora dintre angajatii sai, pentru a demasca anumite scurgeri de informatii. Detalii aici.

Se intampla la case mici: conform unor studii si unor spuse, 80% din IMM-uri au probleme cu atragerea de personal calificat. Fie nu gasesc de loc, fie este insuficient de talentat/ calificat, spuneti voi cum. Detalii aici.

Se intampla in Romania: suntem caricaturizati si asta ne doare. E ok sa le zicem italienilor macaronari, e ok sa le zicem americanilor retarzi imbecilizati, dar sa nu se ia lumea de lanturile noastre de la gat, ca dam cu ele de pamant! Detalii aici.

Se intampla in Bucuresti, orasul care in mod normal duhneste a creier statut, a parfum contrafacut si mai nou a cloroform (de la doctori…): miroase a tei! Porcesc zicea o batrana pe strada, batut – a contrazis-o alta – alergenic as adauga eu, dar frumos. Detalii in Parcul Moghioros (Drumul Taberei). Daca manifestati efecte adverse incercati cu Claritine.

Asa-i ca e o zi frumoasa? Imbratisati-va colegii si treceti la munca!