Cifre cifre

Cifre cifre

Certe:

  • Inghitim anual mult prea multi aditivi. Cam 4,5 kg!
  • De la inceputul anului 4500 de straini au primit drept de munca in Romania. Daca adaugam antreprenorii de prin „angrouri” si pe cei care lucreaza fara forme legale, putem spune ca incet dar sigur devenim acea Spanie mult dorita din sud-estul Europei.
  • Mai putin de 6% din companiile prezente in topul Fortune 500 si aproximativ 2% din topul „Forbes 200 Cele mai bune Mici Companii” au folosit bloguri in 2006. Se pare ca in Romania se supraliciteaza puterea acestora ca instrument de comunicare corporate, intrucat toata lumea vrea blog. De la mine pentru voi, o vorba inteleapta. Un blog este ca si un copil: toti l-am putea avea, putini insa am stii sa-l crestem in mod corespunzator.

Nu se stiu:

  • Bugetul alocat de Danone pentru campaniile publicitare agresive. Aceleasi reclame insipide, date iar si iar si iar. Nu stiu altii cum sunt, dar mie tot a dioxina imi miros iaurturile celea.
  • Cat costa plecarea unui CEO? ZF incearca un raspuns, dar personal nu-l consider satisfacator. Cand vorbesti despre un CEO este nelogic sa discuti despre strategiile de retentie, din simplul fapt ca aceste strategii fac parte din atributiile sale. Pentru a motiva un CEO nu-ti trebuie strategie, trebuie sa adaptezi pachetul la necesitatile sale si sa fii de acord + sa-l sprijini in a-si indeplini obiectivele. Iar a include masina si laptopul printre beneficiile unui CEO mi se pare similar cu bonurile de masa ale muritorilor de rand.
  • Cu cat a plecat mai sarac seicul de la Mamaia? Vai saracul om bogat!