Azi fumam trabuc (imaginar)!

Azi fumam trabuc (imaginar)!

logo440-01Gata! Ne simtim pregatiti sa spunem lumii ca ITEX 440 s-a nascut!

A durat mai mult decat am sperat: data previzionata a lansarii a fost  15 septembrie, am sperat apoi ca la inceputul lui octombrie va fi ziua aniversara. Important este ca am reusit sa punem punct etapei de testare finala si sa pornim eforturile de marketing si publicitate.

De ce a durat atat? Ca sa ne asiguram ca lansam un produs stabil si sigur. Mai bine mai tarziu, decat degeaba! ­čÖé

Sa o luam cu un pas inapoi: De ce ne-am gandit sa lansam o aplicatie de evaluare? Pentru ca experienta de pana acum in zona de consultanta ne-a aratat ca non-performanta este contagioasa. Se transmite asemeni unei boli, cu repeziciune, iar toleranta managerilor fata de ea devine un factor principal de risc. Angajati valorosi cu potential de a realiza multe, se demotiveaza vazand angajati care nu fac mare lucru, dar sunt platiti in continuare. Angajati care pot, ajung sa nu mai vrea, asemeni celor care nu vor pentru ca nu pot. De aceea am creat ITEX 440!

Ne-am dorit o aplicatie accesibila, care sa se poata adapta specificului fiecarei organizatii, intrucat┬ánu poate exista un instrument de masura unic al performantei. Fiecare companie are propria personalitate, propriile standarde, proprii sai indicatori, proprii sau „dansatori”, iar ITEX 440 tine cont de toate acestea.

Si ce are dansul cu toata treaba aceasta? Mult prea multe, ca sa le ignoram.┬áV-am spus deja┬áca atunci cand dansam creierul uman are reactii similare situatiilor┬áin care┬áavem rezultate pozitive si suntem laudati.┬á Si ca doar dansatorii sunt artisti si opera de arta in acelasi timp, munca si rezultat deopotriva. Si nu in ultimul rand, ca ÔÇťperformanceÔÇŁ┬ádesemneaza in engleza┬áatat┬áun act artistic┬ácat┬ási performanta la care aspira toti indivizii si toate companiile.

Am creat asadar o poveste care sa va faca demersul de a evalua,  nu doar serios ci si placut. Speram sa fi reusit!

Multumesc oamenilor minunati implicati in acest proiect, care au depus eforturi supraomenesti in tot acest timp! S-a lucrat mult, nu va inchipuiti cat de mult si s-au facut multe sacrificii. Multumim si celor care ne-au ajutat neconditionat, atat in partea de promovare, cat si in partea de cercetare: prieteni, directori generali, persoane necunoscute carora le-am cerut ajutorul si pur si simplu ni l-au dat.

Va multumim si voua, ca ne sunteti acum aproape. Speram sa dansam ÔÇ×un mai mult de 360 de gradeÔÇŁ, dansul nostru, cat de curand!

Intrebari, nelamuriri, dorinte de a face cunostinta cu ITEX 440? ­čÖé

Detalii despre ITEx 440 gasiti ai aici: www.itex440.com