Zilnice

Zilnice
  • Stiu ca stiti si ca oricum nu va pasa (nu va condamn pentru asta): ARIES si ANIS au fuzionat. Separat nu au excelat, cel putin in ultima vreme, poate impreuna vor reusi sa creeze o imagine mai putin prafuita a IT-ului romanesc pentru piata externa, mai ales ca acum nu mai suntem o piata de munca ieftina si generoasa, iar outsourcing-ul nu mai inseamna doua bucati de programatori trimisi undeva in Europa de Vest sa lucreze, generand profit cat pentru un Mertan si plimbari in locuri exotice. Concurenta e acerba, cei de afara au deja aplicatii mature si stabile pentru orice verticala, industrie, tip de companie,… asa ca parca tot Romania cu specificul ei aparte pare vaca de muls. Sunt curioasa cum se va numi noua asociatie si mai ales cine o va conduce; e clar ca doi presedinti nu va avea!
  • Atentionarea cod portocaliu spre rosu a fost ridicata, asa ca reincepem interviurile. Desi avem aer conditionat si apa la discretie, am decis sa nu va punem in pericol sanatatea datorita circulatiei pe drumurile de foc bucurestene.
  • Specialistii ITex au cercetat si decretat: nivelul recrutarilor va scadea treptat datorita vacantei, ajungand la 15 august spre 0%. Vestea buna este ca va scadea teribil si fluctuatia de personal. Angajatii sunt cu gandul la nisip, palmieri & stuff, sefii se prefac de minune ca le pasa de proiecte desi se gandesc tot la nisip, palmieri & stuff, dar din fericire nimeni nu-si focuseaza atentia spre alte lucruri periculoase. Asadar Manageri HR din toate colturile tarii, e timpul sa va relaxati si voi.