Sou biz

Sou biz

Ai zice ca un grup care a vandut multe albume adolescentelor din anii ’90, facand astfel multi bani, isi permit consilieri de soi. Dar viata bate intotdeauna filmul!

Zilele acestea cei de la New Kids on the Block – in caz ca nu iti suna cunoscut inseamna ca esti prea tanar(a) sau ca pe atunci ascultai Lambada – anunta ca revin pe scena. Membrii grupului bat spre 40 de ani, dar aceast lucru nu i-a determinat nicicum sa faca vreo modificare de titulatura. Ar putea de exemplu sa lase initialele si nu dihai numele, reprezentativ pentru o perioada de mult apusa. Sa inteleg ca astfel vor invia, dar reumatic, sincroanele care i-a consacrat? Si videoclipurile in care toti merg pe strada simultan dupa o duduie cantand duios in spatele ei (aceasta era cea mai rafinata imagine asociata grupurilor cantatoare de baieti din acei ani…)?

Rog pe aceasta cale putinii prieteni pe care ii mai am ca la implinirea frumoasei varste de 40 de ani sa-mi arda fustele scurte si bluzele decoltate. Nu vreau sa ajung asemeni acestor copii prea mari si totusi dezorientati!