Senzational!!! Extraordinar!!! O dezvaluire in premiera!!!

Senzational!!! Extraordinar!!! O dezvaluire in premiera!!!

Nu este vorba despre disparuta Elodia si nici despre fantoma din Megidia ci despre ceva cu adevarat socant si incredibil.

Consultantii ITex (adica Alexandra, na ca am dat vina pe ea ca o curajoasa ce sunt!) a(u) descoperit ca un ilustru om de HR din Romania, posesor de catel si absolvent de fizica nucleara, este…. (suspans)…. (suspans iar)….. (un ultim suspans)…. EMO!!!!

Ati auzit/ citit/ vazut bine! Iata dovada, intr-un articol din revista Cariere:

Intrebarea reporterului: „Sunteti fericit? Ce inseamna fericirea pentru dv.?”

Raspunsul nefericitului: „Nu e in natura mea sa fiu fericit. Nu sunt si nici nu voi fi fericit vreodata. Imi fac probleme, ma afecteaza toate lucrurile din jurul meu, cum sunt coruptia si ipocrizia. De aceea nu pot sa fiu fericit. Nu ma pot detasa din punct de vedere social, cu toate ca imi place sa fiu singur in casa si sa nu ma bata cineva la cap. Problemele societatii ma afecteaza foarte tare. Am vazut atat de multe lucruri urate si in businessul mare si in politica, incat nu mai pot fi senin si ferice.”
La naiba! ca sa zic asa… Daca nici d-l Butunoiu nu poate fi fericit, atunci cine?!?

Si pentru ca iar o sa ma intrebe toata lumea ce am cu D-l Butunoiu, precizez inca de pe acum ca acest post este un pamflet si ca asemeni Carcotasilor (scuzata sa-mi fie comparatia), ma iau de cei care conteaza. Ca daca v-as povesti intruna despre Ozana, ce farmec ar mai avea?!?

Si ca sa o dam in diverse: Stim ca Elodia nu a votat. Dar fantoma?