Un deceniu

Un deceniu

Azi e ziua ITEX.

De ce chiar astazi? 19 februarie este ziua in care proiectul a fost finalizat. Din motive obiective insa (s-a nimerit sa fie zi de duminica), abia peste o zi dadeam urmatorul comunicat de presa:

“Bucuresti – 20 Februarie 2006 – ITex este prima alegere in furnizarea serviciilor de recrutare si consultanta HR in domeniul IT&C, asigurand servicii de calitate atat pentru candidati cat si pentru companii.

Candidatii nostri au atitudinea potrivita, abilitatile tehnice necesare performantei si acelasi set de valori cu cel al companiei pentru care ii propunem.

Clientii nostri au un mediu organizational sanatos si credinta ferma ca oamenii reprezinta cea mai valoroasa resursa a afacerii lor.

Scopul nostru este acela de a ajuta companiile in indeplinirea obiectivelor strategice pe care si le-au propus pe termen lung, asigurandu-le accesul la cei mai potriviti candidati. Putem descoperi acele elemente care determina compatibilitatea intre angajat si angajator prin identificarea talentului si valorii.

Serviciile oferite de ITex sunt:

Executive Search si Recrutare de specialisti IT&C (incluzand testarea tehnica a candidatilor indiferent de aria tehnologica in care profeseaza);
Diagnoza organizationala si testarea satisfactiei angajatilor;
Consultanta in: dezvoltare profesionala, managementul schimbarii, evaluarea performantelor, relatia angajat angajator.

Mai multe detalii pe: www.itex.ro

Un deceniu de incercari, de schimbari, de greutati, de reusite. Multe proiecte de recrutare si headhunting finalizate, sesiuni de instruire in ale carierei si managementului resurselor umane si cateva proiecte mari de consultanta. Plus mii de articole scrise. Nu-i rau.

Sper sa urmeze inca 10 ani de provocari. Si alte mii de articole. Pana atunci, va anunt ca se lucreaza la noul itex.ro. Care va avea diacritice, atat de cerute de cititori, va fi mai bine conectat la tot ceea ce inseamna Social Media si va avea o structura mai simpla, mai minimalista.

Tinem asadar legatura! 🙂