Servicii

Servicii

Recrutare și selecție:

  • Indiferent de nivelul ierarhic sau de profilului profesional căutat, proiectele noastre de recrutare și selecție respectă următoarele principii:
  • Înțelegerea temeinică a nevoilor clienților noștri;
  • Respect față de toți cei implicați în proces;
  • Încurajarea parteneriatelor pe termen lung.

Managementul performanței:

Vorbim despre performanță atunci când angajații își cunosc rolurile, au setate obiective relevante în raport cu ele și cu nevoile organizației, sunt evaluați sau primesc feedback cu periodicitate, activează într-un cadru în care exista preocuparea pentru a dezvolta, a optimiza.

Consultanții noștri vă stau așadar la dispoziție pentru a seta întreaga strategie de management al performanței, a regândi organigrama și responsabilitățile fiecărui angajat, a stabili procedura de evaluare a performanțelor, precum și pe cea de instruire/ dezvoltare profesională.

Consultanță HR și managerială:

Suntem pregătiți oricând să preluăm temporar sau permanent roluri manageriale din companiile client, indiferent de mărimea lor sau de industria în care activează.

De asemenea, vă stăm la dispoziție cu servicii de audit, diagnoză organizațională, testarea satisfacției angajaților sau clienților, managementul schimbării sau cel al conflictelor, stabilirea strategiei de resurse umane și a politicilor aferente.

Sesiuni de instruire:

Avem deja numeroase sesiuni de instruire finalizate cu succes, atât în domeniul resurselor umane cât și în alte zone de expertiză managerială. Așteptăm cu interes noi provocări!

Dezvoltare software:

Am început cu propriile noastre nevoi și produse software destinate departamentelor de HR și nu numai. Echipa noastră de analiști și programatori vă stă acum la dispoziție pentru a vă crea propriile soluții software care să vă ajute în optimizarea proceselor de business.

Pentru a vă cunoaște mai mai bine, vă punem la dispoziție un formular cu ajutorul căruia să descrieți pe scurt compania sau departamentul pe care le reprezentați și modul în care vă putem fi de ajutor. Experții noștri vă vor contacta apoi în cel mai scurt timp.