Siemens, Vodafone si eMag se pregatesc de noi angajari

Siemens, Vodafone si eMag se pregatesc de noi angajari

Siemens, unul dintre cele mai mari nume in industria IT la nivel global, isi va extinde prezenta locala in domeniul IT, deschizand un nou centru R&D in Romania sub brandul companiei subsidiare Evosoft, proiect care va conduce la angajarea unui numar de peste 200 de angajati.

Nu doar Siemens este interesat de deschiderea unui centru de R&D in Romania. Vodafone, unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila din Romania, a deschis la inceputul lunii iulie un centru de servicii IT in Capitala, loc unde va angaja peste 2.000 de persoane, dupa cum au precizat reprezentantii companiei la momentul inaugurarii.

Retailerul eMAG a lansat tot in luna iulie un proiect de investitii numit „Centrul de Dezvoltare Software eMAG IT Research” care va contribui, in perioada 2014 – 2021, cu 25,8 milioane de euro la dezvoltarea regionala.

Centrul de software, care va fi construit in Bucuresti, va genera circa 200 de locuri noi de munca. Pentru proiectul de investitii, eMag a aplicat, cu suportul consultantilor Deloitte Romania, si pentru ajutoare de stat, primind, la finalul lunii iunie, un acord pentru finantare din bugetul de stat in valoare de 6,65 milioane de euro din partea Ministerului Finantelor Publice (MFP).

Mai multe detalii pe wall-street.ro.