Evaluarea performantelor la final de an

Evaluarea performantelor la final de an

Datorita interesului semnificativ manifestat fata de subiectul evaluarii de personal, ITEX si Forum Media au reluat seminarul avand aceasta tema.

Cel de-al doilea seminar a avut loc joi, 8 decembrie 2011, in cladirea Uzinexport, avand acelasi lector si in principal aceeasi tematica. Sub titlul: „Evaluarea performantelor la final de an” s-a discutat astfel despre noul cadru legislativ adus de modificarea Codului Muncii, despre teoria managementului performantei si despre practica de personal dezirabila in aceast proces.

La seminar au participat atat specialisti si directori din domeniul HR cat si profesionisti non-HR nevoiti sa isi asume activitati specifice managementului resurselor umane.

Seminarul a fost unul interactiv, in cadrul sau dezbatandu-se numeroase aspecte practice si studii de caz, situatii concrete din activitatea de evaluare a participantilor si probleme intalnite. Printre temele de discutie cele mai importante s-au aflat: evaluarea angajatilor in contextul concedierilor colective si individuale, factorii care influenteaza performanta, stabilirea obiectivelor si a criteriilor de performanta, precum si relatia dintre acestea, principalele metode de evaluare, evaluarea cu ajutorul aplicatiilor software.