Cum stati cu Resursele Umane? Puteti afla gratuit in aprilie!

Cum stati cu Resursele Umane? Puteti afla gratuit in aprilie!

In perioada 2 – 30 aprilie, ITEX ofera un audit gratuit al functiei de resurse umane in compania pe care o conduceti.

Auditul are in vedere inventarierea plusurilor si minusurilor pe care le prezinta politica HR la nivelul organizatiei, indiferent de marimea acesteia, de domeniul de activitate, daca are sau nu un departament dedicat de resurse umane.

In cadrul acestui proiect vor fi analizate aspecte care tin de arhitectura organizationala (structura si organizarea departamentelor si posturilor), recrutarea si selectia angajatilor, motivarea acestora, managementul performantei (incluzand noile prevederi ale Codului Muncii) , cultura organizationala, relatiile angajat-angajator si toate celelalte componente ale managementului HR.

Colectarea informatiilor necesare se va face in cadrul unor intalniri directe sustinute de Consultanti ITEX impreuna cu cei care isi asuma formal sau contextual functiile de HR (HR Manager, Director General, Director Financiar sau orice alta pozitie decidenta asupra politicii de resurse umane).

La finalul sesiunii fiecare companie implicata va primi un document de audit, reprezentand analiza politicii de HR si eventuale recomandari in vederea eficientizarii acesteia sau a respectarii prevederilor legale aflate in vigoare.

Cei interesati ne pot solicita serviciile aici  precizand domeniul de activitate al firmei , numarul de angajati si datele de contact in vederea stabilirii intrevederilor.

Va garantam confidentialitatea datelor furnizate si a solutiilor propuse.