Revista presei

Revista presei

Wall-Street.ro preia din presa de peste ocean un top al miliardarilor care au inceput de la 0. Povesti inspirationale, cu oameni care si-au trait copilaria in lipsuri si au reusit sa se ridice. Asteptam cu nerabdare un top similar cu personaje autohtone, mai ales ca, nu de mult, unul dintre magnatii incarcerati intr-un dosar de coruptie a povestit presei despre neajunsurile suferite in copilarie.

Tot din Wall-Street.ro aflam despre protestatarii altora. Adica cei din Hong Kong, care au curatat strazile dupa confruntarile cu fortele de ordine:

” […] manifestantii au distribuit alimente si apa, curatand strazile dupa confruntarile cu fortele de ordine. De asemenea, unii protestatari au lasat un bilet, dupa atacarea unui vehicul al politiei. „Ne pare rau, nu stim cine a a facut acest lucru, noi nu suntem anarhisti, vrem democratie”, se putea citi pe bilet.”

Oare la fel au facut si zecile de mii de simpatizanti politici care au participat la evenimentele de lansare in cursa prezidentiala a candidatilor favoriti?

Hotnews.ro continua dezvaluirile in cazul Microsoft. O caracatita uriasa, in care apar nume cunoscute din politica, sport (?!?) si IT.

Nu doar IT-ul este sub lupa oamenilor legii. Economica.net anunta perchezitii la rafinaria Petrotel Ploiesti, mai multe personane fiind suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani, prejudiciul adus bugetului de stat fiind de aproximativ de 230 de milioane de euro.

La final, o gluma legata de cariera:

„Un corb statea sus, asezat pe ramurile unui copac si nu facea nimic toata ziua. Un iepuras vede corbul si il intreaba:

– Pot sa stau si eu aici si sa nu fac nimic toata ziua?

– Sigur, de ce nu? a raspuns corbul.

Iepurasul se aseza comod pe pamant dedesuptul corbului. Pe neasteptate apare o vulpe, sare pe iepuras si il mananca.

Lectie de cariera: Pentru a sta si a nu face nimic toata ziua, trebuie sa fii undeva foarte sus.” 🙂