Un proiect cum altul nu-i: se cauta Software Developer

Un proiect cum altul nu-i: se cauta Software Developer

Cei care au mai trecut pe aici cunosc deja axioma: fiecare companie are angajatii pe care ii merita si pe care si-i permite.

De curand am cunoscut inca o organizatie care ii merita si si-i permite pe cei mai buni. O companie pentru care angajatii sunt, in practica si nu in vorbe, cel mai valoros capital, care crede in managementul consultativ, care are o cultura organizationala sanatoasa pur si simplu.

Nu vorbim asadar despre deja celebrele PFA-uri la angajare, nici despre contracte semnate pentru 3 luni, care sa ascunda neputinta asumarii unor proiecte de recrutare si selectie. Nu vorbim despre abordarea mioritica a relatiei cu angajatii, eu spun – tu faci, si nici despre a angaja la norma.

Vorbim despre a cauta si angaja talente, despre un proces de selectie extrem de laborios, in urma caruia alesii se alatura unei echipe de top si despre o dinamica a proiectelor care nu lasa loc rutinarii din punct de vedere tehnologic. Vorbim despre acea companie care are o abordare corporativa a proceselor, luptand totusi sa pastreze energia si emulatia specifica start-up-urilor.

Nu este o firma autohtona, dar este in curs de dezvoltare a un birou bucurestean care sa le concureze cu succes pe celelalte.

Pare prea frumos sa fie adevarat? Exista si o provocare: dupa cum spuneam, ii merita si si-i permit pe cei mai buni. Dar pentru a-i dibui este nevoie de un proces de selectie foarte strict si care necesita mult efort din partea tuturor celor implicati.

Daca v-am convins si sunteti decisi sa cunoasteti ciurul si darmonul unui proiect de selectie cum altul nu-i, gasiti anuntul de angajare aici. Tot aici puteti si aplica. Pentru orice detalii suplimentare sau recomandari ma puteti contacta la adresa de mail valentina @ itex.ro.