Multe lucruri pe care nu le stiti despre mine:

Multe lucruri pe care nu le stiti despre mine:

Am primit task de la Mihai Dragan alias Deb si fiind o persoana foarte constiincioasa (asta-i unul din lucrurile pe care nu le stiti despre mine), ma pun pe treaba si va dezvalui zona ascunsa a personalitatii mele. Iata deci o parte a laturii umane din spatele ITex:

1. Ma chinui sa impac multe statuturi: mama, sotie, gospodina (da, gatesc si inca bine, nu am menajera si nici nu duc lenjeriile la Nufarul), intreprinzator cu un start-up in plina desfasurare (peste o luna ITex implineste o frumoasa varsta, la fel si eu dar astea le las ca surprize pentru alta leapsa), femeie, fiica, prietena, invatacel…

2. Nu-mi plac oamenii care nu-si domesticesc frustrarile sau care au senzatia ca problemele se rezolva de la sine, adica oamenii pasivi in propria lor viata.

3. Nu consider entuziasmul ca cel mai important ingredient al unei organizatii. Mai degraba cred in gandirea strategica si mai ales in orientare pe rezultate.

4. Imi place sa par mai uituca, mai saraca, mai proasta, mai aiurita decat sunt. In schimb sunt mult mai toleranta decat par.

5. Pe cat de repede ma inflamez, pe atat de repede imi trece. In plus sunt posesoarea unei mici malformatii profesionale: pot vedea natura duala a omului in orice moment (calitati vs defecte) si ma pot pune in pielea celui din fata mea. Am astfel un mod personal de a analiza comportamentul, deciziile, reactiile celor din jur. Uneori oamenii din jur au senzatia ca-i judec si inca aspru. Va asigur ca doar analizez…

6. Sunt foarte directa. Mi s-a spus la un moment dat ca sunt dureros de sincera…

7. Imi plac oamenii. Altfel nu ma apucam de consultanta HR si recrutare.

9. Imi plac copiii. Primul business pe care am vrut sa-l incep a fost o gradinita. Nu am renuntat la idee.

10. Nu-mi plac complimentele pentru ca nu stiu cum sa le primesc.

11. Sunt superstitioasa. Mi-e frica in zilele de 13 sa ies din casa, iar cand visez urat imi terorizez familia cu telefoane. Culoarea parului si faptul ca nu sofez sunt legate de superstitii. Nu calc pe gurile de canalizare cu 4 gauri si nu ma intorc din drum. In schimb nu am probleme cu pisica neagra.

As putea adauga ca am o problema cu drogurile si alcoolul, sunt intr-un program de management al agresivitatii, am fost condamnata 5 ani cu suspendare pentru ca am agresat pisica vecinului si am un hobby vechi si nu foarte cunoscut: colectionez pachete de detergent si capace de bere. Aici deja incerc sa demonstrez ca simtul umorului la mine prezinta de asemenea malformatii.

Pasez leapsa lui Mihai Botea intrucat chiar as vrea sa aflu lucrurile pe care nu le stiu despre el, Andrei care desi nu are blog poate comenta aici (si asa nu a facut-o niciodata; introspectia e foarte buna uneori), Ligiei care are cu siguranta multe de spus la acest capitol si nu in ultimul rand si un om cu bani si faima, George Copos, poate asa aflam direct de la sursa dedesupturile celebritatii.