Cele mai stupide demersuri autohtone

Cele mai stupide demersuri autohtone
  • Programul „Cornul si laptele”. Nu gasesc date despre bugetele alocate, insa multi din cei care lucreaza in institutii de invaramant reclama faptul ca se arunca in cantitati industriale atat lapte cat si cornuri. Explicatia este simpla: suntem atat de saraci incat ne-am saturat si de paine si de lactate.
  • Spoturile sociale in care ni se sugereaza sa limitam consumul de sare, zahar si grasimi, precum si cele care ne-o zic cu alcoolul. Mai ales cand vin dupa reclame la mezeluri si vin din acela de-i bun pentru femei dupa ce-l beau barbatii, spusele pe tonul acela grav parca au o rezonanta aparte…
  • Incercarile de a construi autostrazi. Nu a iesit din prima, nici din a doua, nici din a treia, pai poate ca ar trebui sa ne lasam de sportul asta. In fond ne intoarcem la valori eco si ce poate fi mai eco decat caruta trasa de cai!
  • La urma, dar cel dintai este ceva vechi si valoros. Va mai amintiti de privatizarea cu ajutorul boborului? De actiunile pe care le-a primit fiecare pe la diverse companii ce se voiau a fi privatizate. Eu sunt mandra proprietareasa a unor foi de la un combinat care produce ingrasaminte chimice. Imediat ce le vand, imi iau o punga de seminte si le sparg a paguba.

Altele?